Category: Activities

Njoftim per Shtyp: Keshilli bashkiak Diber firmos Rezoluten Kunder Ndertimit te Skavices!

27 Maj, 2024 Diber Njoftimi për shtyp Më datë 22.05.2024, me numër protokolli 1865, i është dorëzuar Bashkisë Dibër një vendim qarkullues në formë rezolute kundër projektit të hidrocentralit...

Read More

Aprovohet ne Keshilin Bashkiak Diber rezoluta kunder ndertimit te Skavices

23 MAJ, 2023 DRITE SHPRESE PER DIBREN: Me shume se gjysma e keshilltareve Diber, votojne te gjitha pikat e Rezolutes Kunder ndertimit te Skavices. AUTOR: Ferzileta Gjika Kundershtimi ndaj...

Read More

Kundershtimi ndaj Diges se Skavices pritet nga Keshilli komunal, Diber e Madhe

Takim historik ne Diber te Madhe! 22 Prill, 2024 TAKIM I SHOQATËS ‘’KUNDËRSHTIMI NDAJ DIGËS SË SKAVICËS’’ DHE AKTIVISTEVE DIBRANE ME KRYETARIN E KOMUNËS DHE KËSHILLTARËT KOMUNAL TË DIBRËS...

Read More

Komiteti i Traktatit të Bernës do të monitoroje projektin e Skavicës për shkelje të mundshme, duke dhene shpresë për lumin e Drinit te Zi dhe speciet e rrezikuara.

Deklaratë e përbashkët për shtyp – Tiranë, 17 Prill, 2024 Earth Law Center – SHBA, Earth Thrive – MB, Kundërshtimi i Digës së Skavicës-OSD (Shqipëri), Grupi i Aktivistëve Rural...

Read More

Diskutim për të dhënat hidrogjeografike të rrjetit lumor shqiptar. Disa anomali e pasaktësi në të dhënat mbi lumin Drini i Zi.

Adriatik Balla, Doktor i Shkencave Hidrologjike Autor: Dr. Adriatik Balla Drini i Zi, me sipërfaqja të pellgut ujëmbledhës 5885 km2, lartësi mesatare të pellgut ujëmbledhës 1132 m, koefiçient të rrjedhjes...

Read More

Protected: UNRELIABILITY OF SKAVICA HYDROELECTRIC PLANT PROJECT IN DIBRA, ALBANIA

There is no excerpt because this is a protected post....

Read More