Stop Skavica

Stop Skavica

Month: September 2022

In Media News Newsletter Publications Reports

Sociologjia e viktimave-Cfare luhet ne kurriz te Dibres dhe Dibraneve

Autore te shumte kane shkruar nder vite ne lidhje me viktimizimin, rrethanat ne te cilat nje grup njerezish perjashtohen nga anetaresia ne nje “shoqeri te vlerave” dhe behen objekt I agresorit, qe kur eshte ne politike, perdor mjete te shumta…