Stop Skavica

Stop Skavica

Month: January 2024

Activities Events In Media News Newsletter Protests Publications Reports

Ceshtja e Skavices ne Strasbourg Bern Convention

19 Janar, 2024 Ceshtja Skavica per tu degjuar ne Stratsburg-Konventen e Keshillit te Evropes(Bern Convention)   Ankesa kunder ndertimit te Skavices u dergua me 26 Maj, 2023 ne Stratsburg. Ankesen ne lidhje me demtimet mjedisore dhe impaktin social qe Hidrocentrali…

About us Collaboration EIA Assessment Skavica DAM Gallery Get Involved News Newsletter Protests Publications Reports

Skavica Vret, Nuk Kuron

SKAVICA VRET, NUK KURON Autor: Arif Mata Ish-Drejtor I Bujqesis dhe Ushqimit Diber Ajo nisi në vitet ‘70-të të shekullit të kaluar, kur korifenjtë Petrit Radovicka e Fahrudin Hoxha ishin në kulmin e krijimtarisë së tyre në fushën të energjisë…