Stop Skavica

Stop Skavica

Get Involved

About us Collaboration EIA Assessment Skavica DAM Gallery Get Involved News Newsletter Protests Publications Reports

Skavica Vret, Nuk Kuron

SKAVICA VRET, NUK KURON Autor: Arif Mata Ish-Drejtor I Bujqesis dhe Ushqimit Diber Ajo nisi në vitet ‘70-të të shekullit të kaluar, kur korifenjtë Petrit Radovicka e Fahrudin Hoxha ishin në kulmin e krijimtarisë së tyre në fushën të energjisë…

About us Collaboration Contact Us Donate Get Involved Volunteer

Contact us: email: oppositionskavica@gmail.com Telefon: +355696752775

Please contact us email: oppositionskavica@gmail.com                                                                         …

About us Contact Us Volunteer

About “Opposition to Skavica Dam”

Contact info for “Opposition to Skavica Dam” NGO email: oppositionskavica@gmail.com                                                               …

About us Activities Collaboration Contact Us Events Gallery Get Involved In Media News Newsletter Publications Reports Volunteer

Protesto kunder Skavices. Sheno emrin

Ju lutem plotesoni formulárin per tu lajmeruar per protesten e radhes. Per Dibren o Sot o Kurre, Neser eshte shume vone.