Stop Skavica

Stop Skavica

Month: June 2022

Newsletter Publications

Pasaporta e Dibres sic nuk duhet te jete…

Autor: Ferzileta Gjika Pashaporta e Bashkise Diber[1] thote qe popullsia sipas regjistrit civil eshte 78,940 sipas regjistrimit te popullsise se vitit 2011, ndersa banoret 61,619. Siperfaqja 937km2.   Pershkrimi gjeografik, thote qe “relievi i bashkisë së re është përgjithësisht kodrinor…

News Newsletter Publications

Nevojat Energjitike Shqiptare dhe Projekti Skavica

Ferzileta Gjika 7 Qershor, 2022, New York Parametrat e HEC Skavice Sipas informacionit te publikuar ne media, HEC Skavice projektohet ne lartesine mbi nivelin e detit: 443m, lartesia e diges: 147m, siperfaqja e rezervuarit 54km2, volume I rezervuarit 2319 mln…