Category: Protests

Kundershtimi ndaj Diges se Skavices pritet nga Keshilli komunal, Diber e Madhe

Takim historik ne Diber te Madhe! 22 Prill, 2024 TAKIM I SHOQATËS ‘’KUNDËRSHTIMI NDAJ DIGËS SË SKAVICËS’’ DHE AKTIVISTEVE DIBRANE ME KRYETARIN E KOMUNËS DHE KËSHILLTARËT KOMUNAL TË DIBRËS...

Read More

Protected: UNRELIABILITY OF SKAVICA HYDROELECTRIC PLANT PROJECT IN DIBRA, ALBANIA

There is no excerpt because this is a protected post....

Read More