Stop Skavica

Stop Skavica

Latest post

About us Activities Protests

Levizja mbarepopullore OPPOSITION TO SKAVICA DAM/”KUNDERSHTIMI NDAJ DIGES SE SKAVICES” Proteston ne Londer, 20 Tetor, 2022 Edhe njeher per dibren! Levizja mbarepopullore OPPOSITION TO SKAVICA DAM/”KUNDERSHTIMI NDAJ DIGES SE SKAVICES” Proteston ne Londer, 20 Tetor, 2022 Gezim Bitri 20 Tetor,…

About us Collaboration Contact Us Donate Get Involved Volunteer

Contact us: email: oppositionskavica@gmail.com Telefon: +355696752775

Please contact us email: oppositionskavica@gmail.com                                                                         …

About us Contact Us Volunteer

About “Opposition to Skavica Dam”

Contact info for “Opposition to Skavica Dam” NGO email: oppositionskavica@gmail.com                                                               …

Uncategorized

We protect Drin River and defend the rights of Dibran community that depend on it.

Lumi Drin i Zi, echte nje lum me rrjedhje te lire, ku shtrirja e ekosistemeve te disa lumenjve te vegjel si lumi Seta, lumi Murra, Lumi Veleshica qe i bashkohen Lumit Drin i Zi, e bejne me te pasur jeten…

Uncategorized

Protest in front of United Nations NYC March 23rd, 2023

Stop Skavica Dam Protest “Save Drin River, Save Dibra” March 23rd, 2023 NYC UN HQ The American diaspora in New York protests “Save Drin River, Save Dibra”Ferzileta GhikaNew York, March 23, 2023 – Dozens of Albanian-Americans under the leadership of…

Uncategorized

Protest in front of United Nation Albanian National Anthem sang from George Xhumari

hymni kombtar 23 Mars, 2023 Diaspora Amerikane Proteston. Atdhetari nga Tirana me origjine nga Kavaja George Xhumarikendon hymnin kombetar ne kete proteste. Ne kete proteste pervecse dibrane, kishte dhe shqiptare nga qytete te ndryshme te Shqiperise, si Gjirokastra, Tepelena, Berati,…